T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADIYAMAN / MERKEZ - Hüsnü M.Özyeğin Anadolu Lisesi

Yazar Buluşmaları

Feryal kitabının yazarı Tülay DEMİRCAN KOYUNCU hanım efendi ile okulumuzda yurt dışı eğitim ve çalışma ile ilgili okulumuz öğrencilerine seminer verdi. Seminerde yurt dışına gitmek için gerekli olan özellikler (vize,okul,gerekli şartlar ve zorluklar,fırsatlar) hakkında bilgi verildir.

Feryal kitabının yazarı Tülay DEMİRCAN KOYUNCU hanım efendi ile okulumuzda yurt dışı eğitim ve çalışma ile ilgili okulumuz öğrencilerine seminer verdi. Seminerde yurt dışına gitmek için gerekli olan özellikler (vize,okul,gerekli şartlar ve zorluklar,fırsatlar) hakkında bilgi verildir.

 

TÜLAY DEMİRCAN KOYUNCU kİMDİR

Tülay Demircan KOYUNCU, 1970 İstanbul’un Kasımpaşa semtinde Dede Sultan Demircan’ın dördüncü çocuğu olarak dünya geldi. İlk ve ortaokulu Kasımpaşa’da okudu. Lise birinci sınıftayken okuldan ayrılarak 1985 senesinde evlenip Berlin’e yerleşti. Dünyaya getirdiği beş evladını üniversiteli yaptıktan sonra açık liseyi bitirip açık öğretim sosyoloji okurken,“Feryal”adında bir roman yazdı.  Yedi sene köşe yazarlığı yaptı. Kendini bildi bileli ailesiyle yardıma ihtiyacı olanlara koştu. Başta Afrika ülkeleri olmak üzere ülkemizin sayısını ancak  Allah’ın bildiği kadar pek çok yerde yardımlara halen devam etmektedir. Avrupa Rizeliler Derneği‘nde MYK üyeliği veBerlin Başkanlığı ve Avrupa El Ele Vakfı Genel Müdürlüğü yapmaktadır.

11-03-202411-03-202411-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.03.2024 - Güncelleme: 11.03.2024 09:55 - Görüntülenme: 178
  Beğen | 1  kişi beğendi